Publication1_.png
JUST A TOPOGRAPHY

Nelson Mouketa

Creating a mediating topographic layer, using soil extracted from adjecent work sites.

 

This project uses its central location within Gullbergvass to serve its neighbors by recreating basic ecosystem services, such as proper water runoff, hydrological cycle, green spaces implementation.

It was shaped, contoured and inclined taking into account surrounding projects.

Have a look at the other projects!

NM_2.png

The project started with surveying surrounding projects with their focal points and major actants they were adressing.

NM_3.png

The project started with surveying surrounding projects with their focal points and major actants they were adressing.

NM_4.png

Connecting and webbing surrouding projects. Using Postterminalen warehouse’s location as anchor point.

NM_5.png

Creating a topographic layer from this web.

NM_6.png